HELE NORGES DENTALE NETTBUTIKK 

Convenience har som mål å være den ledende dentale nettbutikken i Norge. Gjennom å tilby et supersortiment av fantastiske dentale produkter, vil vi inspirere og hjelpe våre kunder til å finne produkter og det rette "verktøy" som passer akkurat til deg som tannlege. Vi som jobber i Convenience er genuint opptatt av dentalbransjen, og vi er veldig glade for å kunne jobbe med en av de hyggeligste bransjene som finnes. Vi tilbyr høykvalitets instrumenter, helt unike forbruksvarer som har vært flere ti år på det dentale markedet, fantastiske optikk produkter og ikke minst de mest innovative produktene som finnes på det dentale markedet.

Convenience selger produkter som er godt etablert i dentalmarkedet nasjonalt så vell som internasjonalt. Mange av våre produkter har blitt belønnet med flere bransjepriser.

Vi tilbyr et godt utvalg og kan levere raskere og til bedre priser! Grunnen er at vi har lager i Norge og med det ønsker vi å gi deg som kunde den beste kjøpsopplevelsen!

UNIKHET

Vi har den største visningen av håndinstrumenter på nett i Norge.
Vi kan tilby forbruksvarer som har vært flere tiår på markedet til en meget hyggelig pris.
Vi er størst på optikk i Norge (lupebriller, LED lys systemer og mikroskop).
Vi har noen av de mest innovative produktene på markedet.

SERVICE
Det er trygt, raskt og enkelt å handle hos oss og vi holder en konstant høy servicegrad for å gi den beste kundeopplevelsen. Convenience vil alltid ha fornøyde kunder.  

Bedriftsopplysninger

Convenience AS
Org.nr. 999095305