Nuance FLOW - B2

Artikkelnr: CR1211

Ny

1g sprøyte.

Fordeler med egen kundekonto:
- Rask levering, varene blir sendt samme dag fra lageret i Norge
- Elektronisk faktura
- Se ordrehistorikk
- Bli den første som får informasjon om kampanjer og spesialtilbud
- Tilgang til priser på alle våre produkter

Detaljert informasjon

Nuance – enkel estetikk
Hvis du ønsker flotte resultater med én gang, er Nuance noe for deg. Det er et pålitelig komposittmateriale når du skal lage vakre, sterke fyllinger. Før i tiden måtte man tålmodig arbeide timevis for å lage naturlig tannfyllinger, lag for lag, farge for farge. Nuance gir deg mulighet til å gjøre alt dette på en enkel måte, og med én fargenyanse.

Den er gjennomskinnelig når den er tynn og ugjennomskinnelig når den er tykk. Én farge kan brukes for helefyllingen, slik at resultatet blir feilfritt og naturlig. Du sparer tid og penger, og pasienten for et meget godt resultat.

Nuance har en myk, smøraktig konsistent som lett sprøytes ut. Materialet er enkelt å fordele og forme, uten at det festes til komposittinstrumentet, og det finnes i en universalutgave og en flytende utgave.
Nuance kompositt skal først og fremst gjøre det lett å oppnå naturlige, estetiske resultater. Produktet inneholder et merkevarebeskyttet, mangefasetterte fyllingsmateriale som både reflekterer og slipper igjennom lys, noe som etterligner den gjennomskinneligheten og de optiske egenskapene tennene har. I de tynnere områdene, for eksempel incisalkanten, framstår den derfor gjennomskinnelig, mens den på resten av tannen absorberer og bryter lyset, slik at resultatet får dybde som en ekte tann. Denne kameleonaktige egenskapen gjør at det blir en nøyaktig fargematch hver gang.

Nuance inneholder også mikroskopiske partikler som sikrer optimal slitestyrke for de bakre tennene og
fremragende glans for de fremre tennene, noe som virkelig gjør dette til en universal-kompositt.


Før                                                Etter

Før   Etter

Klasse V-restaurering med kun én Nuance fargenyanse. 

Instruksjon

Datablad